مشاوره حقوقی رایگان - عنوان نامشخص و تشخیص بعهده قاضی

در یک پرونده میخواستم تشخیص عنوان شکایت را به قاضی محول کنم و صرفا شرح ماوقع بنویسم. در قسمت خواسته چه بنویسم ؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

گزینه به شرح شکواییه یا به شرح دادخواست در سامانه ثنا وجود ندارد قبلا گزینه ای بود که میگفت هیچیک از عناوین یافت نشد یا میگفت سایر عناوین ولی الان این گزینه ها در ثنا رویت نمیشه

کیانوش مقتدری

جناب آقای کیانوش مقتدری :

خواسته باید مشخص باشد والا دادخواستتون رد میشه.قبلش با یه حقوقدان مشورت کن

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

در دادخواست حقوقی باید به طور واضح،مشخص و کاملا منجز خواسته خود رابیان نمایید .
اینکه خواسته خود را مبهم بنویسید امکان پذیر نیست.

پرسشگر :

شکواییه کیفری است

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. چند تا عنوان انتخاب کنید تا یکی از آنها پذیرفته شود.

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام عنوان شکایت را باید قید کنید ولی تشخیص آن برعهده مقام قضایی هست

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام شما که موضوع را بیان نکرده اید که بنده راهنمایی کنم پس حتما به یک وکیل مراجعه کنید