مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند

با درود خدمت اساتید محترم
ما یک پسر، چهارتا خواهر و مادرمون که البته یکی از خواهرامون بدلیل مهاجرت بیش از چهل سال ازشون هیچگونه خبری نداریم البته بنده مبادرت به اخذ گواهی انحصاروراثت کرده‌ام والان در مرحله تحریرترکه هستیم
پدر من در سال 1400 فوت کرد،ایشون از سال 1397 دچار زوال مغزی شده بود، متاسفانه با سوء استفاده از این وضعیت پدرم، یکی از خواهرم در سال 98/7 مبادرت به انتقال ملک بنام خودش نموده بدون اینکه گواهی سلامتی از پدرم در مرکز بهداشتی اخذ کنه.
ایشون خدارو شکر وضعیت مالی خیلی عالی داره و مجرد هم میباشد و متاسفانه مادر مارو ازمون جدا کرده و به نوعی در خانه گروگان گرفته
من و دوتا از خواهرم میخواهم نسبت به ابطال سند اقدام کنیم
لطفا راهنمایی فرمایید ایا در این راه امکان نتیجه مثبت داریم یا نه؟
با سپاس

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام باید دادخواست اثبات محجوریت پدرتان را بدهین

امین رادمان

جناب آقای امین رادمان :

سلام. ابتدا باید حکم حجر پدرتون را بگیرید و سپس اقدام به ابطال سند انتقال نمایید و متعاقبا اقدام به تقسیم ماترک

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورت اثبات ادعای خویش چنین امکانی وجوددارد