مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام. من 4 ماهه که عقدم و 3 ماهه شوهرم منو بلاتکلیف گذاشته و میگه برو درخواست طلاق بده توافقی جدا شیم.راضی به طلاق توافقی هم نیستم و اینکه باکره ام آیا نفقه بهم تعلق میگیره؟چیکار باید بکنم تا ازین بلاتکلیفی در بیام خیلی هم با خودش و خانوادش حرف زدم ولی کلا بیخیالن دنبال یه راهیم که خودشون رو جمع کنند.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نفقه خود را می توانید مطالبه کنید
مهریه نیز قابل مطالبه است

اگر اموالی ندارد بهتر است توافقی مبلغی بگیرید و طلاق بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست حتماً اقدامات قانونی را انجام دهید چرا که انجام ندادن اقدامات قانونی در موعد خود می‌تواند برای شما مشکلاتی را به وجود بیاورد

شما نفقه نیست تعلق می‌گیرد حقوق مالی تعلق می‌گیرد سایر موارد نیز تعلق می‌گیرد و می‌بایست پیگیری شود