مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از کارت پایان خدمت

با احترام
به استحضار می رساند چند شب پیش از یکی ازکلانتری های استان یزد با بنده تماس گرفتند که کارت پایان خدمتت را گم کردی؟گفتم خیر الان پیش خودم هست ولی از ایشان اصرار از بنده انکار که نتیجتا عکس آن را برای من فرستادن دیدم کارت قدیمی که سال 94 بنده به دستور دولت محترم در پلیس 10تعویض نمودم وتحویل دادم می باشد حال چگونه این کارت از پلیس 10و متعاقبا نظام وظیفه خارج شده وبه دست سارق افتاده متحیرم وچرا امحا نشده.بنابراین سارقی با هویت بنده از طریق این کارت را دستگیر کردند والان دوسه روزی میشه مرتب برای من ابلاغیه،پرونده دادسرایی میاد.چه کنم وکلای محترم. ومن الله التوفیق

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

ضمن حضور در کلانتری مدارک خود را ارایه و از کسی که کارت شما را دارد و دستگیر شده در دادسرا شکابت و از پلیس بعلاوه ده هم شکایت کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درود
در شعبه تحقیق فوق حاضر و اظهارات خود را آنجا بیان و دفاع نمایید.

در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید.
در خصوص نحوه پاسخگویی در نظرسنجی شرکت کنید