مشاوره حقوقی رایگان - دزدیدن کارت پایان خدمت و سوءاستفاده از آن

با عرض ادب واحترام
سلام
من در سال 78 خدمت سربازیم تمام شد وکارت را گرفتم .2روز بعد میخواستم به خواهرم نشون بدم هر چی گشتم پیدا نکردم .گذشت تا 88 که میخواستم برا گذرنامه اقدام کنم که گفتم میرم المثنی میگیرم .
تواین گیرو دار نوه دایی مادرم زنگ زد گفت کارت دارم رفتم منزلشون گفتم میخواد بدهی 10سال پیش که650هزارتومن هست بدهد ولی یکدفعه جا خوردم دیدم که من هنوز پاس نگرفتم یک گذر نامه اصلی با مشخصات خودم که حتی 2 تا کشور دیگر هم تردد داشتم.گفتم این چی هست گفت کارت پایان خدمتت دست من بود رفتم گرفتم.چون خودش خدمت نرفته بود عکس کارت من رو کنده بود وعکس خودش رو زده بود با مهر .گفتم مدارک بده من بروم گفت برات میارم جایی .که هنوز فردای اون نیومده چون فامیل هستیم میگن زشت شکایت بکنی ولی واقعا خسته شدم چون هم مدرک 650 دزدیده بود و هم یک 200 تومن سال 80 ...حالا چی کار کنم و حکمی که میدهند چی میتونه باشه .؟
خیلی خیلی ممنون..

پاسخ ها :

سرقت کارت پایان خدمت سوء استفاده از کارت پایان خدمت کارت پایان خدمت