مشاوره حقوقی رایگان - شهادت شاهد در دادگاه تجدید نظر

در خصوص پرونده زمینی که به عنوان مطلع خواسته شدم در روز خواسته شده به علت بیماری حاضر نشدم قاضی شهادت دو نفر را گرفت که به ضرر من تمام شد منتهی در جلسه بعد یکی از شاهدین به قاضی میگه که شهادت من این نبود که نوشتی و سوالت را واضح و روشن بیان نکردی و الان شهادت می‌دهم که اظهارات گرفته شده از من را قبول ندارم اما قاضی میگه دیگه دیر شده و شهادت مجدد را قبول نمیکنم که حکم به ضرر من داده و اعتراض زدم و منتظر تجدید نظر هستم
آیا گرفتن اظهارات مجدد شاهد در دفترخانه رسمی در دادگاه تجدید نظر کمکی به من خواهد کرد؟

پاسخ ها :

شهادت شاهد در دادگاه تجدید نظر اظهارات شاهد شاهد دادگاه تجدید نظر