مشاوره حقوقی رایگان - از قلم افتادن اظهار شاهد

با سلام در جلسه ی مواجهه حضوری متهمین و شاهدان پرونده ما هر دو شاهد به تخریب و موارد آن اشاره کردند اما چون یکی از متهمین وسط حرف شاهدان شلوغ بازی راه انداخت بازپرس عصبانی شدند و برخی از موارد را از قلم انداختند و اصلا در مورد اظهارات تخریب یکی از شهود چیزی ننوشتن بنده بعد از مطالعه پرونده متوجه این قضیه شدم میخاستم بدونم الان چه کاری میتونم انجام بدم ایا میتونم لایحه ای تنظیم کنم مبنی بر از قلم افتادن مواردی از سوی بازپرس یا خیر
ایا با اشاره یکی از شاهدان به موضوع تخریب قاضی رای را به نفع بنده صادر می کنند یا خیر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
تنظیم لایحه فایده ایی نخواهد داشت وباید صبر کرد تا بازپرس بر اساس شهادت شهود نظر خودرا اعلام نماید