مشاوره حقوقی رایگان - قتل با ترک فعل

سلام بر همگی، برادر دوستم رفته بوده محلی کاری داشته مورد ضرب و جرح عمدی قرار میگیره،همونجا مخفیانه زنگ میزنه ب پدرش میگه منو گروگان گفتن،بعد طرف میفهمه از ترس اینکه لو نره ضرب و جرحش،فرار میکنه پشت بام این برادر دوستم دنبالش میکنه تا پلیس بیاد معرفیش کنه میره رو ی سقفی و بعد پرتاب میشه پایین و فوت میکنه، آیا قتلی رخ داده؟؟؟و اگر رخ داده عمدی یا غیر عمدی هست؟؟؟دقت بفرمایید متشکریم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
ممکن است قتل غیر عمدی باشد
نیاز به بررسی جزئیات دقیق موضوع است
بهتر است به وکیل مراجعه نمایید

بهرنگ مسلمی

جناب آقای بهرنگ مسلمی :

سلام
اگه کسی مستقیما و بدون واسطه باعث پرت شدن مقتول از پشت بام نباشه یعنی مثلا اگه کسی هلش نداده یا موقع فرار از زیر پاش نزده باشه ، و طرف صرفا بخاطر دستپاچگی و ترس از پشت بام افتاده باشه خیر هیچ قتلی رخ نداده

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

موضوع نیاز به بررسی کامل و مطالعه گزارش های صحنه جرم دارد اما چیزی که شما تعریف فرمودید به نظر قتلی صورت نگرفته

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید جزییات قتل و شرایط محل وقوع کاملا برررسی شود تا عمد و غیر عمد بودن ان مشخص گردد