مشاوره حقوقی رایگان - سند ملک از بین رفته

با سلام خونه ای به صورت قول نامه ای عادی با مبادله یک سند 200هکتاری متعلق به پدر بزرگم بودو موقعیت سند 200هکتاری رو در دستم نبود با3دانگ یک خونه متروکه معاوضه کردم بعد از گذشت 10سال دیدم سند خونه به طوری کلی توسط موریانه نابود شده فقط پلاک ثبتی و فرعی ونام مالک اصلی و شماره شناسنامش قابل مشاهده هست ودیگر هیچ اطلاعی از مشخصات فروشنده و حتی زمین معاوضه شده ندارم خونه رو الان اجاره دادم ودرسامانه اسکان واملاک کشور ثبت کردم و کد رهگیری گرفتم حتی وام ودیعه به مستاجر تعلق گرفت اما شهرداری گفت باید خونه تخریب بشه یا بازسازی بشه ولی باید صاحب اصلی ملک بیاد درخواست پروانه ساخت بده و حتی ابلاغیه ماده 110 قانون شهرداری ها رو بر دیوارمنزل جهت مراجعه مالک ملک پلاک ثبتی به شهرداری نصب کرده به غیر من هیچکی ادعای مالکیت نکرده چگونه مالکیت خودم رو ثابت کنم خونه هم مستاجر داره همسایه هم لج کردن میگن شمامالک نیستید کلانتری امد قول نامه قانونی رو دید تایید کرد که خونه در تصرف ما هست چگونه به شهرداری ثابت کنم که من مالک خونه هستم مدرکی ندارم خونه دارای سند مالکیت سیم سرب به نام یکی دیگه هست و اون شخص هم احتمالا فوت کرده وارثین اون هم براساس مطلعین خارج از ایران پناهنده شدن من چکار کنم که سند دریافت کنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جهت ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات قرارداد است

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

شما باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید به طرفیت وراث فروشنده که البته قبل از این کار باید گواهی انحصار وراثت فروشنده متوفی را دریافت کنید. جهت دریافت اطلاعات بیشتر از طریق مشاوره سایت اقدام نمایید