مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از سفته نسبت به بدهی قبل از صدور

سلام من سفته بدون تاریخ بابت ضمانت خرید یکی از بستگانم دادم ودرسفته چیزی قید نکردم بابت ضمانت ولی شاهد دارم که بابت ضمانت شخص خاصی داده ام وازطرفی یک سال قبل نیز ضامن تعدادی دیگربدون سفته شدم
حال که ازمن شکایت شده طلب کارمانده بدهی سال 98را نیز باهمین سفته مطالبه کرده
وازطرفی نیز من 8میلیون بابت همین سفته که کل آن30ملیون بوده پرداخت کردم به صورت کارت کشیدن درمغازه وی آیابرای من حقی هست که بتوانم شکایت کنم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. اگر وجهی را بابت فردی که از وی ضمانت کرده اید پرداخت کرده اید، امکان مطالبه از ایشان وجوددارد