مشاوره حقوقی رایگان - دزدی در تلگرام

سلام 5روز پیش یکی از کانالا بود که سیگنال ارز دیجیتال میداد بعد یه ربات داشت که به گفته اون پول بریز داخلش بعد خود ربات تحلیل میکنه من رفتم داخل پیوی خود شخص بهش گفتم من براتون می تونم پول واریز کنم گفتن باشه و من 680هزار واریز کردم الان من هم اکانت تلگرامش و هم اسمش و شماره کارتش رو دارم می تونم پیگیری کنم و پس بگیرم یا نه و الان اسکرین شات پرداخت هم دارم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عنوان مجرمانه کلاهبرداری را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.