مشاوره حقوقی رایگان - شکایت تصرف ملک

سلام وقت بخیر بنده یک مغازه اجاره کردم از یک آقایی که خانومش طلاق گرفته و زمین به نام خانومش هست ایشان به من اجاره دادن بعد از چند ماهی که بنده در اون مغازه مستاجر هستم از من شکایت شده خانم این شخص از من شکایت کرده که ملک خانم را تصرف کردم من هم از بنگاه اجاره نامه دارم که شوهر این خانم به من اجاره داده حالا من باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

با سلام، ، اگر خانم که مالک مغازه هست قرارداد اجاره را اجازه نکند قرارداد باطل است وشما باید برای اصل پول و رهن پرداختی به اقا و خسارت وارده از ایشان شکایت نمایید.