مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قولنامه

سلام من فروشندم خودرو فروختم به مبلغ92دو ملیون و وخریدار لحضه قول نامه کامل خودرو رو بازدید کرده و چک کرد و الان بعد گذشتنه 6روز ادعا میکنه موتور خودرو مشک داره میخاستم ببینم قولنامه رو میتونه فسخ کنه

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام ،در صورتی که کارشناس تایید کند موتور معیوب است بله امکان فسخ دارد .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ادعای فسخ را دادگاه به راحتی قبول نمی کند.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر در قولنامه قید شده است که خودرو صحیح و سالم تحویل گردیده است و خودرو کارشناسی شده است امکان فسخ به نظر می‌رسد که فراهم نباشد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بنظر آری امکان پذیر است
مفاد قرارداد حائز اهمیت است