مشاوره حقوقی رایگان - لطفا کمکم کنین دیگه خسته شدم

با سلام بنده یه آپارتمان به صورت پیش فروش خریدم بعد از گرون شدن چهار برابری ملک فروشنده سند نمیده و بنده از ایشون شکایت کردم فروشنده اونقدر تو کارش ماهره که هر دفعه میریم دادگاه یه موضوع الکی رو مطرح میکنه و کارمون به درازا میکشه مثلا یه بار تو دادگاه دروغکی مطرح کرد که تو مبایعه نامه دست کاری شده تا این موضوع از طریق آگاهی ثابت بشه 3 ماه طول کشید و کارهایی از این قبیل رو انجام میده و تا حالا موفق شده شکایت بنده دو سال طول بکشه و با توجه به اینکه بنده وکیل دارم فروشنده با این کارها برام هزینه های اضافی ایجاد کرده و و کیل برای هر پرونده ای که فروشنده الکی با دروغ هاش ایجاد میکنه ازم پول جداگانه میگیره از طرفی هم فروشنده منو تهدید کرده که آپارتمان رو از دستم در خواهد اورد واقعا گیج و خسته شدم پرونده ای به این سادگی تبدیل به یه پرونده پیچیده شده است و اصل موضوع که شکایت الزام به تنظیم سند هستش گم شده و فروشنده هم بنده و هم دادگاه و هم وکیل رو به سادگی به بازی گرفته لطفا با توجه به وجود بعضی از قضات کم سواد و قوانین خیلی ضعیف و بی نظمی در دادگاه ها که راه رو برای کلاهبرداران واقعا هموار کردن بنده باید چیکار کنم واقعا دیگه خودم و خانواده ام خسته شدیم با تشکر فراوان

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
کسی که برای حقش تلاش می کند نباید خسته شود به تلاش های تان ادامه دهید انشالله نتیجه خواهید گرفت ...