مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی کارت بانکی

با سلام.اسفند ماه 1400 حسابم ب دلیل شرط بندی بسته شد..نهایت تراکنشم 15 میلیون نمیشه..ب دلیل اینکه سرباز بودم تا الان نرفتم پیگیری کنم و واقعیتش خیلی میترسم..ی شب نشده ک بدون استرس نخوابیده باشم..تو موقعی ک سرباز بودم اونقدر فک کردم ک بقران موهام سفید شد..ب غلط گردن افتادم..از همون موقع هم دیگ وارد سایت نشدم...میشه کمک کنید...چقد جریمه میبرن..آیا با تعهد حل میشه...اصلا پدرم ی لقمه نون حرام بهم نداده..منم گول دوستامو خوردم..اطلاع نداشتم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما مرتکب جرم شده اید
و شما باید حضورا به مرجع توقیف کننده حساب مراجعه نمایید
و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به نحو حضوری به مرجع دستوردهنده توقیفی حساب مراجعه نمائید و این امر را تحت پیگیری خود قرار دهید.