مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله بدلیل ندادن قولنامه

باسلام بنده ملکی را باحضور در دفتر املاک خریداری کردم وهمان موقع مبلغی را بعنوان قسمتی از ثمن معامله پرداخت کردم اما دفتر املاک با این توجیه که مبلغ پرداختی شما کم است وحداقل باید پنجاه درصد ثمن معامله را بپردازی تا قولنامه را به تو بدهیم از ارایه قولنامه خودداری میکند آیا بنده میتوانم با این دلیل که قولنامه ای به من داده نشده معامله را فسخ و خواهان بازگشت مبلغ پرداختی اولیه باشم باسپاس

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از طریق اتحادیه جهت وصول قولنامه اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر امکان فسخ قرارداد وجود نخواهد داشت مگر در مبایعه‌نامه شرط شده باشد

برای اخذ ‌مبابعه نامه شما میتوانید به اتحادیه املاک مراجعه نمایید