مشاوره حقوقی رایگان - ازدیاد مال

با سلام من طبق یک قولنامه آپارتمانی به متراژ165متر درسال 1399 خریداری کردم.الان مالک سند را آماده کرده وسندمن به متراژ170 است.ومی گوید ما به التفاوت قیمت را به روز پرداخت کنم .
ممنون میشم راهکاری به من پیشنهاد بدهید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بایستی مبایعه نامه رویت گردد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
طبق قانون باید بهای متراژ اضافی بر اساس قیمت مندرج در قرارداد پرداخت گردد مگر در قرارداد شرط خاصی ذکر شده باشد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

محاسبه قیمت زمین طبق همان قیمت قرارداد بوده و پیش خریدار باید قیمت درج شده در قرارداد پیش‌فروش را به فروشنده بپردازد.