مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به عنوان شخص ثالث

باسلام وقت بخیر
بنده ماشینی معامله کردم که فروشنده به صاحب قبلی بدهکار است و چک هایش پاس نشده و صاحب اصلی حق فسخ داره، بنده پول ماشین را کامل پرداخت کردم و مبایعه نامه هم دارم میخواستم بپرسم در این شرایط میتونن ماشین رو از من پس بگیرن چون ماشین در اختیار خودمه همراه با کارت ماشین؟ واینکه اگه حکم قاضی این باشد که من باید ماشین رو به شخص ماقبل تحویل دهم دراینصورت من تحویل ندم میتونن اموال شخصی من مثل خونه رو توقیف کنن؟
ممنون میشم پاسخگو باشید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بستگی به مبایعه نامه فیمابین خریداروفروشنده قبلی دارد. بله

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله محتمل است
در صورت فسخ قرارداد اول ، قرارداد شما قابل ابطال است

بله امکان توقیف اموال شما وجود خواهد داشت

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم جهت اظهار نظر دقیق نیاز به رویت مبایعه نامه‌ها می‌باشد