مشاوره حقوقی رایگان - عدم ثبت واقعه ی نکاح

سلام من و همسرم بین خودمون آیه خوندیم و محرم شدیم. هر دو مجردیم یعنی نه اون زن و بچه داره نه من شوهر و بچه دارم از قبل. تو برگه بصورت دستی نوشتیم که ازدواجمان دائمی و تعداد مهریه فلان قدر میباشد و امضا و اثرانگشت زدیم هردومون یعنی تو دفتر خونه رسمی ثبت نکردیم.و شرط بر این بود که عقد دائمیمونو رسمی کنیم تو دفتر ازدواج. الان من باردارم و نمیاد عقد دائمی که بینمون داریم تو دفتر خانه رسمی ثبت کنه بهونه میاره. من شکایت کردم با این عنوان: رسیدگی به عدم ثبت واقعه نکاح‌. میشه با همون برگه که بصورت دستی نوشتم و ایشون امضا کرده دادگاه ملزم کنه تو دفتر خونه ازدواج دائممونو ثبت کنه؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
اگر شما دادخواست خود را به صورت صحیح مطرح کرده باشید امکان ثبت واقعه ‌نکاح وجود خواهد داشت