مشاوره حقوقی رایگان - نظریه کارشناس

با سلام.بنده تصادف داشتم که مامور مرا مقصر گرفت.تقاضای کارشناس 3 نفره کردم باز من مقصر شدم.تقاضای 5 نفره کردم 50 به 50 شد.طرف مقابل تقاضای 7 نفره کرد که باز هم 50 به 50 شد سوالم این است با توجه به دو دفعه مکرر که یکبار به درخواست من یکبار به درخواست طرف مقابل 50 ب 50 شد آیا پرونده مختوم میشود یا باز هم میتواند ادامه داشته باشد و تقاضای کارشناس 9 نفره داد

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بستگی به نظر دادگاه دارد. احتمالش کم است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در صورت موافقت مرجع قضایی امکان تعیین هیات کارشناسی 9 نفره وجود خواهد داشت