مشاوره حقوقی رایگان - حقوفی سند و ملک

سلام
بنده حدودا پانزده سال پیش به دعوت یکی از رفقام رفتم و در ملک ارثی انها سوله ای برای کار ساختم. برادر دوستم انجا ساکن بود و اجازه داد. بعد برادر دوستم رفت و سند شش دانگ صنعتی برای ملک گرفت ومن هیچی دستم نداشتم. دوست خودم قولنامه ای نصف ملک را به من واگذار کرد چون سهم ارث خودش بود.
بنده خواستم پول ملک را تا سه برابر قیمت بدهم تا برادر دوستم ملک به من واگذار کند.
اما او قبول نکرد. تا اینکه من پیشنهاد دادم ملک به نام پدر من بزنه تا شاید بتوانم به خاطر شرایط خاص پدرم وام بگیرم وبعدا سه دانگ او را به او بر گردانم.
شریکم بابت این. کار اندازه قیمت ملک از من سفته گرفت.
بعد سه سال مدعی سند شد که چون سند به نام پدرم بود و او خمون موقع فوت کرده بود دادگاه پرونده را رسیدگی نکرد. الان بعد سه سال مدعی شده سند صوری است.
ایا میتونه از راه دا دگاه سند ابطال کنه.
الان در حال انتقال سند به نام خودم هستم.
ایشون فرد حقه باز است و میگفت. من مار خوردم افعی شدم.و به هر حال سند به نام ما کرده.
من حاضرم از لحاظ شرعی سفته ها را پرداخت کنم ـ

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بستکی به مدارک ونحوه دفاع ایشان دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به توضیحات شما جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد