مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

با سلام من دادگاه رفتم‌با همسرم برای طلاق توافقی که من فقط ماهیانه یک و نیم به صورت ثابت تا چهل سال پرداخت کنم قاضی رای رو جور دیگه ای صادر کرد و سی هشت سکه گذاشت و ماهی یک و نیم براش قسط زد حالا خانمم گفت بریم دفتر خونه اسناد من کلیه حق و حقوقم رو بدم در ازای ماهی یک و نیم تو حق طلاق رو به من بده میخواستم ببینم با توجه به اینکه رای دادگاه صادر شده ایا برگه دفتر خونه اسناد بعدا معتبره و نمیتونه بعد طلاق سی هشت سکه رو بگیره یا مبلغ یک و نیم رو افزایش بده قرار شده ابرا بده در قبال ماهی یک و نیم ثابت تا چهل سال یا پنجاه سال

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر حکم طلاق صادر شده است دیگر ‌ دادن وکالت در طلاق به زوجه ، لازم نیست
ولی زوجه میتواند تمام مهریه خود را بذل نماید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله معتبراست. بعد از اخذ چنین سندی همان طلاق قبلی را با سند اخذ شده ثبت کنید