مشاوره حقوقی رایگان - اتهام مالخری

مغازه خدمات کامپیوتری دارم دیماه 94 دو نفر برای فروش لپ تاپ ایسوس k55 در حد نو که قیمتش 3200 بود مراجعه کردن من به شوخی لپ تاپ را 500 قیمت دادم که انها قبول کردن مطمئن شدم دزدی است و از انجا که از مغازه یکی از دوستانم12 لپ تاپ ایسوس به سرقت رفته بود به قصد کمک به دوستم از ان دو نفر 1ساعت مهلت تست گرفتم انها بیعانه خواستن 150 تومن دادم. بعد از خارج شدن انها با دوستم تماس گرفتم و شماره سریال را برایش خواندم چک کرد لپ تاپ مغازه او نبود.بعد از 1ساعت ان دو نفر امدن که من درخواست کارتون لپ تاپ را کردم و قیمت واقعی دستگاه را اعلام کردم وگفتم بدون کارتون نمیخرم موقع پس گرفتن پول گفت 50 تومان پولت رو خرج کردم و 100 تومن داد و لپ تاپ را برد موقع خروج در را باز کرد و گفت پدرتو در میارم 2ماه دستگیر شدن من را بعنوان مالخر معرفی کردن کل جنسهای مغازه به پایگاه 1و سپس به شاپور برای استعلام منتقل شد بعد از 3بار استعلام هیچ کدام از وسیله هایم مشکل نداشت ولی بازپرس قبول نمیکرد هرچه گفتم من جنسی از اینها نخریدم و بعد از مواجه حضوری بین من که تا به حال کلانتری هم نرفتم و 2سابقه دار در اخر هم حرف انها را قبول کرد. و به من گفت اگه میخوای کمکت کنم بنویس 1گوشی خریدم ولی از سرقتی بودنش مطلع نبودم قبول نکردم خندید و گفت عودت به اگاهی هفته بعد 60 تو گوشی اعتراف میکنی به ناچار و ترس از اگاهی قبول کردم ونوشتم 1گوشی با کارتون گرفتم ولی نمیدانستم دزدی است.
50 میلیون برایم قرار صادر کرد
هرچه لایحه نوشتم تجدیدنظر و عالی ترتیب اثری نداشت و به 2سال حبس تعزیری و 74 شلاق به راحتی آب خوردن محکوم شدم

ببخشید مفصل توضیح دادم

پاسخ ها :

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

خوب نباید میگفتی..و احتمالا بد دفاع کردی.. حالا پرونده کجاست

پرسشگر :

پرونده شعبه اجرای احکام است

یک وکیل

این مجازات حاصل این است که فکر میکنید خودتان می توانین از خودتان دفاع کنین و حتی به خودتان زحمت نمی دهید بیایید دفتر یک وکیل و راهنمایی شوید
خود کرده را تدبیری نیست
قابل توجه دیگر عوام که فکر میکنن با باز کردن کتاب قانون از صدتا وکیل و قاضی باسوادترند