مشاوره حقوقی رایگان - سو استفاده

سلام یه نفر تو اینستاگرام به من پیام داد بهم پیشنهاد داد ما برات پول واریز میکنیم برای ما در صرافی ارز ترون بخر و واریز کن به حسابی که میدیم بهت سود میدیم یه میلیون تومن 100تومن برات سود میمونه من هم با اینکه وضع مالیم خوب نیست و پام شکسته و عمل شده دوتا پلاتین تو پامه و دچار لخته خون شده نمیتونم کارکنم قبول کردم نمی دونستم طرف کلاهبرداره پول دزدی رو به حساب من واریز می کنه حالا پلیس فتا به من تماس گرفته میگه ازت شکایت شده بابت واریزی پول حساب من هم مسدود شده چکار کنم لطفا منو راهنمایی کنید هیچ پولی هم ندارم به شاکیم برگردونم5میلیون تومن پولشه البته اینم بگم تا 30میلیون تومن پول به حسابم واریز کرده نمی دونم چندتا شاکی دارم میخوام بدونم کسی که شکایت کرده پیگیری میشه یا باید همه پولی که به حسابم واریز شده برگردونم به صاحبشون ؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بایستی از اتهام خویش دفاع و نسبت به عدوت وجه واریزی شکات اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما مسئولیت حقوقی خواهید داشت
حضورا مراجعه و پیگیری نمایید
و