مشاوره حقوقی رایگان - قانون کار و تامین اجتماعی

باسلام
اینجانب دردرمانگاهی ازسال90تا93کارمیکردم که بیمه نشدم.به اداره کارشکایت کردم ورآی به نفع من صادرشدوکلیه حقوق مالی شامل عیدی ،پاداش وسنوات و....راگرفته.2سال طول کشیدوبعدتوقیف اموال رئیس درمانگاه وتوقیف خودرو ایشان مواردفوق راگرفتم.پیگیربیمه تآمین اجتماعی نشدم
الان نیازدارم سوابق بیمه ای خودم جمع کنم
کلیه مدارک رای صادره رادارم ازکجاباید پیگیرسوابق بیمه ای خودم باشم
آیامیتونم بااین رای سابقه بیمه رو هم بپردازم واگه این کارو میشه انجام بدم سهم بیمه براساس کدام سال و چگونه محاسبه میشه
لطفآ راهنمائیم کنید
ممنون

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از طریق اداره تامین اجتماعی به استناد مدارک درخواست دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
به تامین اجتماعی مراجعه نمایید و درخواست بدهید