مشاوره حقوقی رایگان - جهیزیه

باسلام شوهرم برای من عروسی نگرفت و حالا بعد یکسال زندگی مشترک منو زده و از خونه بیرون کرده و میگه جهیزیه کم آوردی و...البته دلیل اصلی اختلاف ما این نیست بلکه دخالت پدر و مادرشه با اینکه 45سالشه .حالا در صورتی که برگردم خونه می‌خوام جهیزیه مو بگیریم بفرستم شهرستان منزل پدرم تا خودش وسایل خونه بخره چیکار باید انجام بدم منو راهنمایی کنید من غریبم در تهران

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. دادخواست استرادادجهیزیه ومطالبه نفقه والزام به تهیه مسکن واثاث البیت از طریق دفاترخدمات قضایی ثبت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست استرداد جهیزیه مطرح نمایید
و شما باید لیست سیاهه جهیزیه به دادگاه ارائه نمایید