مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام.
همسرم بخاطر بدهی و مشکلاتی که بوجود آورده خرج ماهانه من و پسرم رو نمیده یعنی با التماس و دعوا مقدار خیلی ناچیزی میده تا اگه بخاطر نفقه شکایت کردم بگه واریز کرده ب حسابم. گاهی یکماه تا 3ماه خونه نمیاد یا در دفتر کار میخوابه یا خونه اقوامش میره نزدیک یکسال خرج من بچم رو خانواده پدریم میدن. .خانه ای و در آن ساکن هستیم رو سال98 وکالت داده ب کسی و200میلیون قرض گرفته طی این مدت خونه رو ب مزایده گذاشتن و حکم تخلیه دم خونه آوردن حالا هر وقت بش میگم بخاطر ندادن خرجی و نفقه و ترک خونه ازش شکایت میکنم تهدید میکنه اگه اینکار رو بکنی پیگیر پس گرفتن خونه نمیشم تا خونه رو تخلیه کنن و اصلا براش مهم نیست چی به سر منو بچه میاد .خواهش میکنم کمکم کنید بگید باید چکار کنم
آیا میتونم برم کلانتری و اعلام مفقودی کنم ؟ عسر و حرج رو با چه مدارکی میتونم ثابت کنم ؟تا بعدا اگه کار ب طلاق کشیده شد ب عنوان مدرک داشته باشم و آیا پیامهایی ک دادم که خرجی خونه رو باید بدی و نشون میده که خرجی نمیده و خونه نمیاد آیا این پیامها و اعلام مفقودی میتونه ب نفع من باشه یاخیر.ممنونم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تمام مطالبات شما شامل نفقه مهریه و نفقه فرزند قابل مطالبه است در خصوص عسر و حرج نیز بله این امکان وجود دارد