مشاوره حقوقی رایگان - ثبت ثنا

با سلام عرض ادب خدمت بزرگان دادراه من درخواست دادم برای کارشناسی جهت مشخص شدن جای پارکینگ اختصاصی فعلا بعد 15روز اس اومده که در شعبه فلان ثبت گردید حالا میخوام بدونم بگفته دفتر قضایی که دوباره باید اس براتون بیاد که ثبت شده در ثنا حالا میخوام بدونم این اس کی میاد؟؟؟؟ که من برم دنبال کارشناس بیارم جای پارکینگمو مشخص کنه همسایه مدیر ساختمانه که اعصاب نزاشته برام یدونه در اختصاصی برادشته برای خودش که این در فقط واسه خودمه بهش گفتم کارشناس قرار شده بیاد برگشته میگه کارشناس چکارس بیاد در اختصاصی منو پلمپ کنه در کل بهم زور میگه تورو خدا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با توجه به اینکه آخر سال هستیم ممکن است کمی طول بکشد ولی شما بعد از دو هفته پیگیری کنید.
امین احمدی وکیل پایه یک دادگستری اهواز

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به این سوال به درستی پاسخ داده شده است