مشاوره حقوقی رایگان - سفته تضمین

با سلام و تقدیم احترام . بنده به عنوان کارمند/کارگر با حداقل پایه حقوق وزارت کار تا پایان سال جاری 1402 قرارداد کاری داشته و طبق قرارداد کاری و ذکر 2 ماه کاراموز بودن در قرارداد ، سفته بابت تضمین، که در سفته نیز متن بابت تضمین قرارداد قید شده داده ام . در حال حاضر به دلیل عدم تحقق انتظارات قصد جدایی از شرکت مذکور را دارم و با توجه به شنیده هایم درمورد ممنوعیت اخذ سفته از کارگران نیازمند راهنمایی درمورد سفته ی ارائه شده و استعفا دارم. ضمنا در قرارداد ذکر شده است طرفین در صورت عدم رضایت میتوانند یکماه قبل از استعفا مراتب را به یکدیگر اطلاع دهند.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اظهارنامه برای کارفرما ارسال نمایید و بعد از یک ماه میتوانید از شرکت خارج شوید

شما باید دادخواست استرداد اقامه نمایید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

با اظهار نامه اطلاع داده و تقاضای استرداد سفته ها را بدهید اگر برنگرداندن خیانت در امانت مطرح کنید