مشاوره حقوقی رایگان - کم فروشی، تقلب و کلاهبرداری

من از مصالح فروش کاشی و سرامیک به شرط جنس خوب و مرغوب خریداری نموده ام که بعد از شروع کار متوجه شدیم که جنسش نامرغوب بوده،بعد از تماس با فروشنده گفتند بیار عوضش کنیم،پیشش رفتم و گفتم که من جنس خوب و مرغوب خواسته بودم که فروشنده گفتند خوب دارم عوضش میکنم،بعد از تعویض جنس باز آن جنسی که میخواستم نبود،از اتاق اصناف پیگیری کردم که 10 میلیون تومان گرانفروشی فروشنده در دادگاه تعزیرات محرز گردید که با کد خدا منشی نیز حل نگردید،باز به دادگاه محل مراجعه کردم و در بحث مطالبه خسارت یک دادخواست نوشتم که به شوای حل اختلاف رفت و یک دادخواست دیگر در مورد جنس تقلبی و کم فروشی و کلاهبرداری شکایت کردم
آیا دادخواستهایی که انجام دادم در مورد کلاهبرداری درست بوده و نتیجه چه میشود؟ باتشکر فراوان

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و