مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ماشین

با سلام
حدود 4 ماه پیش یک دستگاه 206 فروختم خریدار 4 میلیون نقد و یک پراید به قیمت 25 میلیون و مابقی 32میلیون چک دو ماهه و 4 میلیون مابقی قرار بود یک هفته پرداخت کنه، طبق قولنامه نمایشگاه اگر چک به تاریخ پاس نشود معامله فسخ و ثمن معامله به سود فروشنده خواهد بود، چک بعد دو ماه حسابش خالی بود و برگشت زدم در ضمن اون 4 میلیون هم پرداخت نکرده. وکیل گرفتم با ایشان صحبت کردم برای فسخ معامله طبق قولنامه اما ایشان دادخواست توقیف ماشین و درخواست وجه دادن، با این وجود از وکیلم درخواست کنسل کردن دادخواست دادم و از ایشان خواستم که دادخواست بده طبق قرارداد و همین کار کرد حالا چند سوال برام پیش اومده که درخواست میکنم لطفا جواب بدین با تشکر
1.آیا با توقف دادخواست مطالبه وجه و دادن درخواست دادخواسته فسخ معامله و استرداد ماشین بهم مشکلی پیش نمیاد؟
2.امروز بهم پیامک اومد که دادخواست رفته به شورای حل اختلاف اما خریدار تلفن همراهش خاموشه و زندان هست برای ارتکاب به جرم دیگه چطور باید خبر دار شود و اگه به هر دلیلی حضور پیدا نکرد چه اتفاقی میفته؟
3.برام بگین از این به بعد چه اتفاقی برای پرونده میفته تا به درخواستم برسم؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام ارایه دادخواست مطالبه وجه قرینه ای است از اینکه شما از حق فسخ خودتان گذشت کردید..... اینکه چه اتفاقی دراین پرونده بعد از این پیش میاد خیلی زوده فعلاً باید قدم به قدم موضوع رو پیگیری کرد... توصیه میکنم در اقدامات قضایی خودتون حتماً با دقت بیشتری کار کنید چون برخی از حقوق به راحتی با یک اشتباه از بین می روند