مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی اثر انگشت

سلام وقت بخیر در نظریه کارشناسی جعل اثر انگشت در قولنامه عادی بدون شاهد کارشناس نوشته که به دلیل بیش از حد جوهر استامپ قابل رویت نیست حالا چه میشود آیا راه دیگری است که بتوان به رویت اثر انگشت پی برد باید چه کار کرد نظریه تکمیلی از کارشناس بخواهم دوباره نگوید قابل رویت نیست در آخر نظریه قاضی چه میشود به نفع آن کسی که شاکی است و یا متهم با تشکر از تمام شما وکلای محترم.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید دلایل مستند برای قاضی ارایه کنید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میتوانید به نظریه کارشناسی اعتراض و خواستار ارجاع به هیت کارشناسی شوید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله ‌
به نظریه کارشناسی ، اعتراض نمایید و درخواست هیات کارشناسی سه نفره را نمایید
و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر قابلیت کارشناسی نداشته باشد از دلایل طرف مقابل خارج خواهد شد