مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

با سلام
یکسال از زندگی مشترکم میگذره ... زوج هستم و حدود 20روزه که به علت اختلاف خانوادگی زوجه توسط پدر ایشان از خانه رفته و بنده را بلاتکلیف گذاشته
این وسط بنده نه بد رفتاری کردم و نه مشکل اعتیاد دارم و نه دست بزن و منزل و شرایط زندگی خوبی دارم و فقط به خاطر خیانتی که زوجه در حقم کرده و من متوجه شدم این کارو کرده
این وسط من بهش فرصت دادم که اصلاح بشه و اگه از دل و جون پایبند زندگیش بشه ببخشمش و برگرده خونه
زوجه به دلیل نداشتن حرفی برای گفتن بهانه آورده و میگه باید خانه ای که در آن سکونت میکنیم به ناممان شود و برگردم (خانه از طرف پدرم به من داده شده و هنوز به نامم نیست) ... پدر مادرت با ما خوب نیستن... من اونجا را دوست ندارم ... و از این حرفا که تماما به ناحق میباشد
از طرفی من قبل از این قضیه یه ماشین خریدم و به نامش زدم که به محض اختلاف آن را با خودش برده و میگه مال منه
الان بلاتکلیفم ... بهم میگه صبر کن تا توافقی طلاق بگیریم و اقدامی نکن ...
به نظر شما برای تمکین چقد میتونم بهش زمان بدم و بعد در صورت توافق نکردن اقدام کنم که مشکلی پیش نیاد؟
چند باری برای برگردوندنش از اقوام فرستادم و خودم چند بازی به پدرش زنگ زدم که جوابمو نداد...

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

بعد از اینکه مشاور خانواده تشخیص داد طلاق راه چاره است.... طلاق توافقی بهترین راه پایان دادن به زندگی مشترک است..... عمر و جوانی خود را در پله های دادگاه تلف نکنید