مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت و نشر اکاذیب

خانمی به قصد ندادن بدهکاری از بنده چندین مورد شکایت کیفری نمودند که النهایه به جرم افترا محکوم به جریمه نقدی گردیدم و در 3 مورد منع تعقیب و در دو مورد دیگر برائت حاصل گردید. آیا در موارد منع تعقیب و برائت حاصله می توانم ادعای اعاده حیثیت و نشر اکاذیب نمایم؟؟ باتشکر

پاسخ ها :

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

خیر...چون دادگاه مرجع تظلم خواهی است و هر که میتونه تظلم خواهی بکنه..چون یه حقه

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

شما میتوانید هر شکایتی را مطرح نمایید ولی در این مورد. امکان حصول نتیجه به ندرت میباشد