مشاوره حقوقی رایگان - مرور زمان در حبس تعزیری

بنده در سال 96 طی درگیری فیزیکی با شخصی به دلیل در رفتگی و شکستگی انتهای استخوان تحتانی آرنج شاکی متهم به دو سال حبس تعزیری و پرداخت ده درصد دیه شده ام که به دلیل مشکلات مالی و تورم سال به سال امکال پرداخت دیه متهم را تاکنون نداشته ام و نسبت به معرفی خود نیز به اجرای احکام جهت حبس تعزیری اقدامی نکرده ام ،اکنون با توجه به عدم پرداخت دیه و مرور زمان ایجاد شده آیا امکان ارسال لایحه بخشودگی حبس ، تخفیف در مجازات ، تعدیل یا تعویق در مجازات و یا تبدیل مجازات حبس وجود دارد یا خیر ؟..

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
مرور زمان اجرای مجازات با شرایط خاصی محقق میگردد

پرداخت دیه مشمول مرور زمان نمیشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به اینکه به حکم دادگاه کیفری تمکین نکرده‌اید(دیه پرداخت نشده و به زندان خود را معرفی ننموده‌اید) امکان بخشش شما وجود نخواهد داشت.