مشاوره حقوقی رایگان - مهریه از ثبت

سلام. امروز یک برگ از دفتر ثبت ازدواج برام اومده .. چون همسرم مهرش را به اجرا گذاشته.. روی برگه نوشته لازم الاجرا ولی تاریخ مراجعه به ثبت و یا دادگاهی ندارد.. منظور چیست و چه باید بکنم؟؟ دفتر ازدواج فرستاده برای اداره پنجم ثبت اسناد .. غیر از یک خودرو چهل میلیونی مال دیگری هم ندارم .. باتشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

بشما ابلاغ شده ظرف مهلت معيين بايد بپردازيد
در غير اينصورت و اگر همسر تان از طريق اجراء ثبت به نتيجه نرسد
مي تواند از طريق دادگاه اقدام كند

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

خودرو شما از طریق اجرای ثبت بابت پرداخت مهریه توقیف می گردد و سپس در مزایده به فروش می رسد.