مشاوره حقوقی رایگان - تنطیم سند

با سلام چگونه میتوانم برای سند تک برگ بابت قسمتی از مهریه که از سهم الارث همسرم از پدر مرحومش است ودادگاه به نام بنده کرده اما ثبت ودفتر اسناد این کار را برای انجام نمیدند وسنگ جلوی پای بنده میاندازند شکایت کرد وپیگیری کرد که روال پیگیری زودتر انجام بشه ویکماه از جواب ثبت به دفتر اسناد گذسته وجواب نمیدند بهانه نقشه برداری ملک را کردن چگونه از کارمتدان ثبت ودفتر اسناد شاکی بشم یا دستور تسریع تنطیم سند را به نام خود را بدهم

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام در دیوان عدالت اداری
و اظهارنامه بدهین

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
باید از دادگاه درخواست اجراییه نمایید

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام ، روال تنظیم سند استعلامات لازم و در مورد شما لازم به پرداخت مالیات بر ارث نیز می‌باشد ، چنانچه بی جهت اقدام نمیشود از تصمیم اداره ثبت در دیوان عدالت میتوانید شکایت کنید یا اگر تخلف صورت گرفته در دادسرای انتظامی شکایت کنید ‌ .