مشاوره حقوقی رایگان - ملاقات فرزند

سلام
فرزندم دختر بالای 7 سال است و مادرش را طلاق دادم . در رای طلاق حضانت رو به من دادن و نوشته که هفته ای یک بار مادرش 12 ساعت حق ملاقات داره ولی فرزندم به هیچ وجه نمیخواهد مادرش را ببیند و حتی کلانتری هم بردم ولی نرفت پیش مادرش و گزارش کردن.
مادرش اختلال دوقطبی داره و اذیتش کرده و اونو با مردای غریبه در حالتهایی که نبایستی ببینه دیده و اختلال دو قطبیش هم پزشک قانونی تایید کرده
حالا با توجه به این که فرزندم نمیخواد ببیندش چیکار کنم
بند قانونی هست
تشکر

پاسخ ها :

سعید رضا مقیمی

جناب آقای سعید رضا مقیمی:

سلام به ماده 23 ایین نامه اجرایی قانون حمایت خانواده مصوب 1393مراجعه شود

محمدرضا   تعلیمی

جناب آقای محمدرضا تعلیمی:

با سلام:
بله اگر دادگاه تشخیص بدهد که ملاقات مضر به حال کودک است میتواند حکم به عدم دیدار بدهد. موفق باشید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.در صورت صحت فرمایش شما این موضوع با تنظیم جند مرحله صورت جلسه در کلانتری قابلیت ملغی شدن موضوع ملاقات فرزند را دارد.