مشاوره حقوقی رایگان - تعمیرات ساختمان

باسلام. مدیر ساختمان ما میخاد بعلت نشست چند عدد از موزاییک ها که قابل تعمیر هستند کل موزاییکهای محوطه را عوض کند که در این اوضاع بد اقتصادی کلی خرج داره بمن گفته سهم شما 2میلیون میشه من راضی نیستم آیا میتونه قانونا منو مجبور به پرداخت بکنه. همچنین میخاستم بدونم که چه هزینه هایی در ساختمانها واجبه و کلیه واحدها مجبور به پرداخت هستند. ممنون از پاسخگوییتان

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام دادخواست صدورحگم به جلوگیری ازتخریب ونوسازی موزاییک حیاط وبدوا تقاضای منع ادامه کارتا صدورحکم نهایی راتقدیم داذگاه نمایید.واگرمجمع عمومی ساختمان مصوبه ای دراین خصوص دارند تقاضای ابطال مصوبه راهم بخواهید.

پرسشگر :

باسلام.هنوز کار را شروع نکرده اند سوال من اینه من میتوانم موافقت نکنم و پول ندهم هزینه های ضروری ساختمان چیست؟

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام با رعایت توصیه همکار محترم به شما بله می توانید مخالفت نمایید . هزینه های ضروری هزینه هایی هست که برای حفظ بنا و امکان استفاده از ملک الزامی می باشد