مشاوره حقوقی رایگان - پاداش گزارش یک اثر باستانی با ارزش

اگرگزارش یک سنگ با ارزش باستانی رو بدیم که دست فلان کس هستش و میراث فرهنگی اقدام کنه به گرفتن اون وسیله باستانی با ارزش پاداش گزارش دهنده به چه صورت است

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
میراث فرهنگی به شما پاداش درخور توجهی می دهد اما صرفنظر از این موضوع، به خاطر سایر هموطنان خود گزارش دهید تا این آثار باستانی در داخل کشور باقی بماند و همه مردم بتوانند از آن استفاده کنند.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر پاداشی در نظر گرفته شده باشد به شما میدهند ،ولی برای حفظ آثار باستانی کشور خودتان اینکار را انجام دهید