مشاوره حقوقی رایگان - عسر و حرج ناشی از تخلف از شرط ضمن عقد

با سلام
من و همسرم دچار اختلافاتی شدیم و تصمیم به طلاق دارم ولی همسرم میگه طلاق نمیدم.
ایشون بعد از اتمام مهلت اجاره، منزل را تحویل داده و در شهر دیگری منزل و اثاث تهیه کرده و اظهارنامه الزام به تمکین فرستاده.
در حالی که من به دلیل تحصیل مجبور به سکونت در شهر دیگری با فاصله زیاد 14 ساعته هستم که رفت و آمد را بسیار مشکل کرده. ضمنا من شرط حق تحصیل را در عقدنامه دارم.
سوال بنده این هست که:
اگر که همسرم با اظهارنامه ها و یا شفاهی اصرار به تمکین در منزل تهیه شده داشته باشد ولی دادخواست تمکین ندهد یا اینکه دادخواست بدهد ولی نتواند رای بگیرد..
آیا من میتوانم درخواست طلاق به دلیل عسر و حرج ناشی از تخلف از شروط ضمن عقد بدهم؟ (با توجه به داشتن شرط حق تحصیل و درخواست ایشان به تمکین در شهر دیگری)