مشاوره حقوقی رایگان - اصلاح تاریخ پایان خدمت

باعرض سلام
بنده در سال 1367 بعنوان دانشجو وظیفه 7 ماه (طرح شش ماهه دانشجویان) به خدمت رفتم وپس از فارغ التحصیلی ادامه خدمت را نیز بمدت 17 ماه انجام دادم که متاسفانه 7 کسر خدمت دربرگه پایان خدمتی که پس از اتمام خدمت به اینجانب دادند وبصورت دستی بوده درج شده ولی موقع تبدبل آن به پایان خدمت جدید(کامپیوتری) 7 ماه درج نشده است وفقط 17 ماه خدمت نوشته شده است . لطفابرای اصلاح ان راهنمایی بفرمایید چه اقدامی باید بکنم. ممنون

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سوالات استخدامی امور اداری تامین اجتماعی شهرداری و اداره کار و نظام وظیفه خارج از تخصص است