مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه المثنی دوم و ثبت غیر قانونی همسر دوم

اینجانب سالها پیش ازدواج کردم و با داشتن یک فرزند از همسرم جدا شدم حدودا دو سال پیش با همکارم صیغه کردم و یکسال قبل جاری شدن صیغه شناسنامه ام در حادثه ای به سرقت رفته برای درخواست شناسنامه اقدام به دریافت المثنی کردم بخاطر ازدواج موقت با همسرم و اینکه نتونم هیچوقت از ایشون جدا بشم در شناسنامه المثنی بصورت سوری و کپی از شناسنامه همدیگه اقدام به دریافت شناسنامه کردم و اسم ایشون در شناسنامه من ثبت خورد ولی اسم من هیچوقت در شناسنامه خودشون ثبت نشده حالا بعد از مدتی اختلاف نظر پیدا کرده ایم و همسرم صفحه ازدواج که اسمشون ثبت شده را رو پاره کرده بنده مجددا برای دریافت شناسنامه اقدام کردم ولی از اداره ثبت احوال درخواستم رد شده و اعلام کردن باید عقدنامه یا طلاق نامه باید ارائه بدم من از همسر اولم طلاق نامه دارم ولی از همسر دومم که صیغه بوده نه طلاق نامه دارم نه عقدنامه خواهشا راهنماییم کنید من چگونه میتونم اسم ایشون رو از شناسنامه حذف کنم و شناسنامه دریافت کنم

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

باید مدارک مرتبط باشد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

در صیغه طلاق نداریم گواهی بذل مدت و یا اتمام مدت را ارایه دهید