مشاوره حقوقی رایگان - برگشت خانه

سلام.حدودیک سال پیش من شش دانگ خونه را به اسم خانمم کردم به عنوان مهریه ،ولی وقتی سند جدید به نامش اومد ،هی امروزو فردا میکنه الانم کلا میگه نمیبخشم ،چون پولی ردوبدل نشده میشه خونه را برگرداند.تومحضر سوال خاصی پرسیده نشد فقط ازم پرسیدن چند دانگ منم گفتم شش دانگ ،ممنون میشم راهنمایی کنین

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر سند رسمی صادر شده خیر می‌توانید ثمن معامله را از خانمتون دریافت کنید. اگر در سند تنظیمی اعلام نشده در عوض مهریه است همسرتان حق دارد مهریه را مطالبه نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
با شرایطی امکان دارد
شما باید دادخواست حقوقی اقامه نمایید