مشاوره حقوقی رایگان - فروش و سود سرمایه گذاری

سلام خانمی که خود را هیئت علمی و ناشر معرفی کرد به بهانه چاپ کتاب با تیراژ بالا و فروش ان به مراکز دولتی و دانشگاهها مبالغی گرفته و البته میگفت قراردادها بسته شده باید تحویل دهیم ولی هروقت میگفتم قرارداد نشان بده طفره میرفت و بعد از چندین ماه تعداد 15 جلد کتاب چاپ کرده و ارسال کرده و میگوید فروشی در کار نبوده. من این پول را گرفتم برات کتاب چاپ کنم که کردم. برو شکایت کن. بجز من از چندین نفر دیگر هم به همین صورت کلاهبرداری کرده.
لطفا راهنمایی کنید شنبه دادگاه اولیه دارم تازه سایت را پیدا کردم

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به نظر اینجانب این امر را به وکیل واگذار کنید