مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو با وکالت

باسلام،من یک سال پیش یک خودروی ون پلاک عمومی خریداری کردم که مبلغی از پولش موند و دوروز بعداز تاریخ چکم پول را واریز کردم همین حین صاحب پلاک رفته بود توقیف پلاک زده بود ،به خاطر دوروز هم مبلغی از ما دریافت کرد تا سند و وکالت تعویض پلاک برای من ارسال کند چون فروشنده از یک استان دیگر هست،ازاتفاق ماشین ما توسط پلیس راهنماییی به پارکینگ منتقل شد،الان هم شکایت قضایی روپلاک هست که مالک زده ،مالک پلاک هم میگه وکالت تعویض پلاک به ما میده مدارک هم میفرستد،ایا من میتونم با وکالت برم ماشین روازپارکینگ در بیارم بعد برم تعویض پلاک،برگ سبزم دست صاحب پلاک هست هنوز به ما تا الان هیچ گونه وکالتی هم نداده بوده است. لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با وکالت تعویض پلاک نمی‌توانید نسبت به ترخیص خودرو اقدام نمائید و بایستی خود مالک نسبت به امر ترخیص خودرو اقدام نماید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید از طریق دادگاه الزام به تعویض پلاک وانتقال سند خواسته شوذ