مشاوره حقوقی رایگان - لجبازی معلم با دانش آموز

درود فراوان
بنده در فنی و حرفه ای استان ایلام می‌باشم
متاسفانه به خاطر یک سری دلایل نتوانستم به سایت فنی حرفه ای بروم و از معلم خود شکایت کنم صرفا یک سوال از شما دارم
معلم بنده با من همیشه لج کرده و من را از کلاس بیرون میندازد وغیبت میگذارد بدون هرگونه دلیلی مجازات معلم چیست؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

سلام دوست عزیز برفرض اینکه مطلب شما را یکطرفه حمل بر صحت بگذاریم لازم است عرض کنم توصیه بنده این است که بدنبال علت اینگونه رفتار باشید وبه روحیات معلمتان پی ببرید درصورتی که صرفا باشما یک رفتار متفاوت وخشن داردباید علت آن را به صورت روانشناسانه جستجو کنید واز طریق معلول به علت پی ببرید تا قادر به حل آن باشید واما پاسخ حقوقی به سوال شما این است که می توانید موضوع رفتار غیر اخلاقی وخلاف نظامات آموزشی را ابتدا از طریق مدیر مدرسه ودرصورت عدم حصول نتیجه از ناحیه رئیس ناحیه آموزش وپرورش ودر نهایت از طریق بازرسی اداره آموزش وپرورش ودر غیر این صورت اگر رفتار معلم از مصادیق جرم باشد از طریق مقامات قضائی با طرح شکایت به شرط ارائه دلائل محکمه پسند پیگیری کنید اما در پایان تاکید دارم بنحو مسالمت وبا رفتار انسانی معلم خود را شرمنده وبه اشتباه خودش متنبه کنید موفق باشید