مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ مزاحم

با سلام
اخیرا ما ملک نوسازی که هنوز صورت مجلس تفکیکی و سند ندارد و نوساز است را معامله کرده ایم آنطوری که ما حساب کردیم آن ملک 10 واحدی برای 9 واحد بیشتر جای پارکینگ ندارد
اما مالک در بنگاه گفت که نه هیچ پارکینگی مزاحم نمی شود و ما در مبایعه نامه فقط شرط سندی بودن پارکینگ و نداشتن مزاحم را ذکر کرده ایم آیا سازنده می تواند به ما پارکینگ مزاحم بدهد زیرا احتمال ایجاد پارکینگ برای تمام 10 واحد بسیار کم است. آیا مالک اصلی خودش به دلخواه برای هر واحد پارکینگ در زمان تنظیم صورت مجلس تفکیکی اختصاص می دهد یا این کار مستلزم حضور و رضایت مالکان جدید است.