مشاوره حقوقی رایگان - گروکشی

سلام خواهرم در ازای طلب ناچیز بدون اطلاع من پاسپورت من را گرو نگهداشته و به بنده ضرر کاری وارد کرده است و از دادن آن امتناع می‌کند آیا میتوانم از او شکایت کنم؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

سلام دوست عزیز پاسخ حقوقی به سوال شما این است که درصورتی که شما پاسپورتتان را بعنوان ضمانت در ید خواهرتان قراردادید برای دریافت آن لازم است تسویه حساب کنید اما در صورتی که بدون اینکه پاسپورت بعنوان ضمانت تحویل نامبرده شده باشد وبعد از اینکه طلبشان را مطالبه نموده اند وبعنوان گرو به پاسپورت شما دست یافته اند وشما دلائلی محکمه پسندی در ید خود دارید ودر حین طرح شکایت یا مطالبه منکر وجود پاسپورت نزد خود نشود نتیجه موضوع بنفع شما خواهد بود لذا توصیه می گردد با مسالمت وبا بکارگیری بزرکترها مشکل را حل کنید ترجیحا به نفع شما است موفق باشید