مشاوره حقوقی رایگان - ثبت فاکتور فروشنده و خریدار ارزش افزوده

سلام. شرکت ها هر ماه فاکتور یا صورت حساب به عنوان فروشنده و خریدار تنظیم می کنند و باید آن را در اینترنت به عنوان ارزش افزوده ثبت کنند. میخواستم بدونم دقیقا تو کدام سایت این فاکتور یا صورت حساب باید ثبت شود. در سایت evat یا در درگاه ملی خدمات الکترونیک سازمان امور مالیاتی کشور در قسمت کارپوشه؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

سلام برای ثبت اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده باید در سامانه اقتصادر ودارائی ثبتنام ومراحل ان کامل نمائید وسپس از طریق شناسه ملی شرکت دربخش اظهارنامه اشخاص حقوقی هرفصل یعنی هرسه ماه نه یکماه اقدام به تنظیم وارسال وپرداخت مالیات وعوارض ارزش افزوده نمائید موفق باشید